Mixer de noroi (300L)

Mixer de noroi (300L)

Mixer de noroi NJ serie are o structură simplă şi caracteristici de utilizare comod, rezistent, uniform de amestecare şi de înaltă eficienţă.

Descriere

Cerere

Acest echipament este în principal utilizat pentru a amesteca noroi, potrivite pentru Geologie, ulei de cărbune de explorare. Cu dispozitiv de filtrare, de asemenea, poate fi folosit pentru a amesteca gunoiului de grajd în construcţie, rutiere şi Podul, rezervoare, Mina, industria chimică şi aşa mai departe.


Caracteristici

Mixer de noroi NJ serie are o structură simplă şi caracteristici de utilizare comod, rezistent, uniform de amestecare şi de înaltă eficienţă.


Date tehnice

Tip

Verticală singur cilindru

Capacity(L) maximă

400

Capacity(L) eficiente

300

Elice RPM (rotații pe minut)

600

Putere (kW)

7.5kW

Dimensions(mm) generală

1140*950*1367

Weight(kg)

200


De ce să alegeţi Rejee?


Produse personalizate şi servicii

Ori de câte ori activitatea dumneavoastră necesită soluţii specializate, fiabile, Rejee poate sprijini cu personalizate produse de înaltă calitate de foraj. Experienţa noastră şi obiectivul nostru puternic client va asigura aveţi cele mai bune opţiuni pentru munca ta.

Rejee industrie, ne-am dat, de asemenea, o atenţie mult deserviciul clienţi. Suntem dedicati pentru a ajuta clienţii munca în condiţii de siguranţă şi eficient folosind produsele noastre. Orientare şi servicii sunt întotdeauna disponibile cu tehnicienii nostri profesionale în site-ul.Tehnologii brevetate

Fabrica de revizuire

Casetă de prezentare proiecte


cum să Contactati-ne?

Tel: +86-29-86105123-606
Fax: +86-29-86513529
E-mail:Manager@rejeegroup.com
Adresa: Rm 10802, Block B, Kairui Building, Xi'an Economic Development Zone, China.


Hot Tags: 300l mixer, China, furnizorul, fabrica, în China, de înaltă calitate, de vânzare, cu tehnologii brevetate

Produse conexe

    Anchetă

    Produse