Namol Mixer(1200L)

Namol Mixer(1200L)

Mixer de noroi NJ serie are o structură simplă şi caracteristici de utilizare comod, rezistent, uniform de amestecare şi de înaltă eficienţă.

Descriere

Cerere

Acest echipament se aplică la toate tipurile de mare, Mijlociu şi fabrica de componente prefabricate la scară mică, precum şi industrie şi construcţii civile ca autostrada, cale ferată, pod, lucrări de irigaţii, doc,ulei de cărbune de explorare şi aşa mai departe. Cu dispozitiv de filtrare, de asemenea, poate fi folosit pentru a amesteca gunoiului de grajd în construcţie, rutiere şi Podul, rezervoare, Mina, industria chimică şi aşa mai departe.

Cu structura rezonabil, aspect de noutate şi operare uşoară şi întreţinere, putem face design în conformitate cu cerinţele speciale pentru satisfacerea cererii clientilor.


Caracteristici

design avansat

structura rezonabil

performanţe fiabile

de înaltă calitate, timp scurt

consum redus de energie


Date tehnice

Tip

Verticală singur cilindru

Capacity(L) maximă

1450

Capacity(L) eficiente

1200

Elice RPM (rotații pe minut)

610

Putere (kW)

11kw

Dimensions(mm) generală

1520*1650*1610

Weight(kg)

750


De ce să alegeţi Rejee?


Produse personalizate şi servicii

Ori de câte ori activitatea dumneavoastră necesită soluţii specializate, fiabile, Rejee poate sprijini cu personalizate produse de înaltă calitate de foraj. Experienţa noastră şi obiectivul nostru puternic client va asigura aveţi cele mai bune opţiuni pentru munca ta.

Rejee industrie, ne-am dat, de asemenea, o atenţie mult deserviciul clienţi. Suntem dedicati pentru a ajuta clienţii munca în condiţii de siguranţă şi eficient folosind produsele noastre. Orientare şi servicii sunt întotdeauna disponibile cu tehnicienii nostri profesionale în site-ul.Tehnologii brevetate

Fabrica de revizuire

Casetă de prezentare proiecte


cum să Contactati-ne?

Tel: +86-29-86105123-606
Fax: +86-29-86513529
E-mail:Manager@rejeegroup.com
Adresa: Rm 10802, Block B, Kairui Building, Xi'an Economic Development Zone, China.


Hot Tags: 1200l mixer, China, furnizorul, fabrica, în China, de înaltă calitate, de vânzare, cu tehnologii brevetate

Produse conexe

Anchetă

Produse