Ţevi de foraj aluminiu aliaj

Ţevi de foraj aluminiu aliaj

Bază Info.Certification:ISOExport pieţe: North America, America de Sud, Europa de Est, Asia de Sud-Est, la jumătatea de Est, Asia de Est, Europa de vest Suplimentare Info.Origin:ChinaHS cod: 84314310Production capacitate

Descriere

Informaţii de bază.

Certificare: ISO

Export pieţe: America de Nord, America de Sud, Europa de Est, Asia de Sud-Est, la jumătatea de Est, Asia de Est, Europa de vest

Informatii suplimentare.

Origine: China

HS cod: 84314310

Capacitatea de producţie: 1000pce / an

Descrierea produsului

Său câteva decenii din aluminiu aliaj ţevi de foraj s-a aplicat în industria petrolieră cu experienta cele mai multe provenind din Rusia si alte judete din fosta Uniune Sovietică.
Ţevi de foraj de aliaj de aluminiu pot fi utilizate în acoperire extinsă de foraj si foraje orizontale cu raportul dintre forţa de greutate este mai mică de ţevi de foraj din otel super-înaltă rezistenţă. Dar avantajul este că are usoare, raportul de greutate rezistenţă ridicată, super mare proprietate anti-coroziune şi consolidată capacitatea de anti-oboseala. Grosimea de perete este de obicei mai gros decât ţevi de foraj din oţel, cu toate acestea, puterea ei de randament este relativ mai mic.
Corp din aluminiu aliaj gaurit tevi este fabricat din aliaj de aluminiu. Din cauza usoare, ţevi de foraj aluminiu aliaj are nevoie de putere mai mică de modernizare, mai repede viteza de ţeavă de declanşare şi mai mult capacitatea de foraj de foraj. Avantajul său în proprietăţi mecanice este foarte durabil, perfect flexibilitate şi frecare mic cu perete atunci când actualizarea. Corp din aluminiu gaurit ţeavă şi articulaţiilor Bucuraţi-vă de longevitate şi mici cheltuieli pentru întreţinere. Are nevoie de foraj alimentare inferioară şi foraj pompe de alimentare, deoarece fluxul de rezistenţă a spaţiului inelar este destul de mic.
Cu buna flexibilitate, ţevi de foraj aluminiu aliaj are bune proprietati anti-oboseala, prin urmare, viaţa sa de oboseala este mai mult decât viaţa de uzură, ceea ce duce la o deteriorare relativ mai mici ţeavă atunci când aceasta se roteşte prin dogleg fântâni. Deci, este mai favorabil pentru a fi utilizate în godeurile de îndoire, în degrade puţuri sau fântâni direcţionale orizontal extinse.

Hot Tags: Ţevi de foraj aliaj de aluminiu, ţevi de foraj

Produse conexe

Anchetă

Produse