Diamond Bit

Diamond Bit

Biţi Diamond--suprafata seta; impregnate

Descriere

Dacă sunteţi în căutarea pentru China diamant cu tehnologii brevetate şi de înaltă calitate diamant biţi pentru vânzare în China la furnizor de biţi profesionale diamant si fabrica, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Rejee industria.

Cerere de aplicare

Potrivite pentru funcţionare în mediu şi formaţiuni extrem de greu de foraj (f = 7-18), improprii pentru formaţiuni fisurate, fracturat.

Caracteristici

Suprafaţă biţi set au excelente adaptabilitate în varietate de formaţiuni. Biţi oferă înaltă eficienţă foraj chiar şi în condiţii foarte dificile de foraj. Performanţe optime de foraj se poate obține prin selectarea biţi cu profile corespunzătoare, cum ar fi forma coroanei şi formula matrice, pentru a se potrivi rock formarea.

Impregnate de biţi au adaptabilitate excelente într-o varietate de formaţiuni. Biţi oferă lungă de viaţă şi de foraj de mare eficienţă într-o varietate de condiţii de foraj şi sunt simplu de utilizat. Performanţe optime de foraj se poate obține prin ajustarea dimensiunea de diamant şi concentrare, duritatea a formei matrice şi coroana.

Hot Tags: Diamond bit, China, furnizorul, fabrica, în China, de înaltă calitate, de vânzare, cu tehnologii brevetate

Produse conexe

Anchetă

Produse