Profund Core şi Hydrographic ei bine de foraj masina (Max adâncime: 2500)

Profund Core şi Hydrographic ei bine de foraj masina (Max adâncime: 2500)

Principalele caracteristici:
1. masina de foraj este structură uşoară, compactă, întreaga structură este simplu, cu aspect de rezonabile. Toate componentele sunt vizibile, nu se suprapun cu altele, astfel încât acestea sunt convenabile pentru a întreţine şi repara.
2. motorului pot alege electromotor sau motor diesel în funcţie de cerere.
3. windlass pauze departe de tradiţionale trei grupuri de structura de viteze planeta, şi adoptă patru grupuri structurii uneltelor

Descriere

Cerere

Masina de HXY-2000 rock core şi de foraj este folosit în principal pentru adanc foraj de diamant şi aliaj de greu, cu un cuplu puternic de 10.000 Nm si adancimea max 2.500 de metri. De asemenea, poate fi folosit pentru proiecte de investigaţii geologice, constructii de stâlpi, gaze naturale şi Hydrographic bine explorare, etc.


Caracteristici

1. Ax vertical are mai multe nivele de rotaţie, distribuţia lor este rezonabil, şi cuplul este mare la viteze mici; viteza de ax vertical este rapid, domeniul de rotaţie este mare;

2.maşină de foraj este structură uşoară, compactă, întreaga structură este simplu, cu aspect de rezonabile. Toate componentele sunt vizibile, nu se suprapun cu reciproc, astfel încât acestea sunt convenabile pentru a menţine şi reparaţii de .

3.maşină de foraj are o configuratie de cadru combinate, usor de demontat, astfel încât acesta poate satisface cererea de construcţie în foothill.

4.windlass pauze departe de tradiţionale trei grupuri de structura de viteze planeta, şi adoptă patru grupuri structurii uneltelor;

5.masina de foraj adoptă noi apa dispozitivul de frânare, şi este un fel de dispozitiv mecanic pentru a regla viteza descrescătoare ale dispozitivului de foraj atunci când dispozitivul de foraj coboară în foraj procesul de masini de foraj.

6.foraj maşină maneta de tip presiune hidraulică chuck, cu mare putere apucând şi puternic radial compensatoare capacitatea şi durata de viaţă a plăcii este lung.

7.motorului pot alege electromotor sau motor diesel în funcţie de cerere.

8.maşină de foraj este compensată cu aparatură corespunzătoare, care este favorabil sa stapaneasca starea. Are puţine gestionari de exploatare, iar aspectul este rezonabilă, astfel încât operaţia este flexibil şi convenabil.

9.mânere manipularea sunt convergente, cu aspect rezonabile, astfel încât operaţia este flexibil şi fiabil.

10. Cadru de maşină de foraj are mare rigiditate, centrul de greutate este scăzut, astfel încât stabilitatea la viteze mari de foraj este puternic.

Date tehnice

 1. Rock detaliaþi de bază în

 • Masina de gaurit bine hidrografice în

 • Hrănirea în bază miza

 • Specificatii tehnice: • De ce să alegeţi Rejee?


  Produse personalizate şi servicii

  Ori de câte ori activitatea dumneavoastră necesită soluţii specializate, fiabile, Rejee poate sprijini cu personalizate produse de înaltă calitate de foraj. Experienţa noastră şi obiectivul nostru puternic client va asigura aveţi cele mai bune opţiuni pentru munca ta.

  Rejee industrie, ne-am dat, de asemenea, multă atenţie client service. Suntem dedicati pentru a ajuta clienţii munca în condiţii de siguranţă şi eficient folosind produsele noastre. Orientare şi servicii sunt întotdeauna disponibile cu tehnicienii nostri profesionale în site-ul.  Tehnologii brevetate

  Fabrica de revizuire

  Casetă de prezentare proiecte

  Cum să ne contactaţi?

  Tel: +86-29-86105123-606
  Fax: +86-29-86513529
  E-mail:manager@rejeegroup.com
  Adresa: Rm 10802, Block B, Kairui Building, Xi'an Economic Development Zone, China.


  Hot Tags: Profund de bază de foraj Machine (adâncime: 2500M), masini de foraj

  Produse conexe

  Anchetă

  Produse