CNC adinci găurire şi de frezat masini (xl-1200)

CNC adinci găurire şi de frezat masini (xl-1200)

Bază Info.Structure:Deep gaura DrillingLayout:HorizontalControlling mod: CNCAutomatic grad: AutomaticPrecision:High PrecisionCertification:GS, SGS, CE, ISO 9001Max.Loading capacitate: 5 TonExport pieţe: GlobalAdd

Descriere

Informaţii de bază.

Structura:adinci foraj

Aspect:orizontală

Modul de control:CNC

Grad automată: automat de

Precizie:mare precizie

Certificare:GS, SGS, CE, ISO 9001

Max.Loading capacitate:5 tone

Pieţe de export:Global

Informatii suplimentare.


Ambalaj: cutie de lemn

Standard:CE, GS, ISO 9001

Origine:Guangdong, China

HS cod:8459210000

Capacitate de productie:60PCS/anCerere de produs
Masini de foraj adinci sunt utilizate în principal în industriile dupa cum urmeaza:
-Industria de mucegai: apă linie gaura, degetar gaura, ejecţie AC hole, gaura electrice, şi gaura inclinata, etc.
-Industria constructoare de masini hidraulice: valve, distribuitor si pompa, etc...
-Industria auto: cilindru, sistem de alimentare cu combustibil şi alte părţi
-Aerospatial industrie: elice, trenului de aterizare şi alte părţi.
-Chimice şi generator de industrie: piese de schimb de căldură.

Caracteristici

Principal nou windlass frana disc hidraulice (brevet tehnologie);

Sistemul de foraj primul control de presiune constantă (brevet tehnologie);

Automat foraj sondare sistem (brevet tehnologie);

Sistem de control afişaj puternic dinamic parametru (brevet tehnologie);

Macara sistem anti-coliziune (brevet tehnologie);

Componente cheie adopta importate faimosul brand (brevet tehnologie);

Înălţime catarg 10m, lungimea de conducte mâner 6m;

Cercetarea şi dezvoltarea sistemului de control presiune constantă cu foraj, set automat constantă presiune de foraj şi de a îmbunătăţi eficienţa, de foraj asigura calitatea de gaura;

Cercetarea şi dezvoltarea sistemului de accident-dovada coroana;

Echipat cu vice-sistem de sondare lichidare;

Putere cap gear adoptă metode de transmisie hidraulică, pot realiza fără trepte de viteză într-un anumit interval, şi este echipat cu viteză mare;

Foraj foraj sistem hidraulic principal componente adopta importate de brand, generale componente alege brand bine-cunoscut interne, sistemul este stabil, încredere şi durată lungă de viaţă;

Folosind direct acţionează feedback-ul de încărcare variabilă de sistem hidraulic, puterea de reglaj fin schimbarea cu sarcina, randament ridicat, consum redus de energie, sistemul de a obţine aplicarea cu succes pe masina de gaurit noastre XL-50;

Echipat cu un cap puternic de cotitură viteza, motor de dispozitiv, cum ar fi un afişaj digital de monitorizare.


Structura principală şi de performanţă a echipamentelor

ZJA serie este o maşină CNC automat pentru deep-gaura de foraj. Maşini-unelte integrează industriale avansată tehnologie modernă cade mai jos:
Sistemul CNC de SYNTEC Taiwan: performanţă stabilă, convenabil o programare de peration, servicii postvânzare perfectă şi punctual.
2. cu BPIh de precizie mingea şurub bar şi rolling liniar ghid, exploatare componente face poziţionarea cu precizie .
3. dispozitiv de control de la distanţă este adoptat în sistemul de răcire. Depinde de dimensiunea gaura, materiale, chips-uri şi necesare precision, debitul şi presiunea de reglare poate optimiz e rezultatul de răcire.
Cu industria modernă avansată tehnologie, performanta, precizie, gama de prelucrare, mod de funcţionare şi eficienţa de lucru sunt la nivel internaţional avansate.


Profilul companiei

Bine ati venit la Rejee Industrie, un furnizor de foraj foraj profesionist în China. Noi furnizam o gama larga produse de industria de construcţii, foraj, mixter, pompe etc. Unele produsele noastre populare includ rotativ de foraj foraj, burghiu hidraulic pe senile, Jet Grouting masini de foraj, aceste produse sunt proiectate şi construite pentru tunel suport de magazie ţeavă, fundaţie adâncă groapă ancora, baraje de terasament, Fundaţia gramada construcţii şi aplicaţii de construcţie tunel din întreaga lume.


Ca cererea pentru mare viteză căilor ferate, poduri şi clădiri înalte continuă să crească, nevoie de echipamente si utilaje, de asemenea, este în creştere. Ne străduim să îndeplinească de nevoie de dezvoltarea fiabilă şi eficientă tehnologie şi echipamente. Prin intermediul nostru de ani de perseverent eforturile, acum produsele noastre sunt îndeplinite de la nivel mondial vamale.

La Rejee Industrie, am dat, de asemenea, o atenţie mult la serviciul clienţi. Suntem dedicat pentru a ajuta clienţii munca în condiţii de siguranţă şi eficient folosind produsele noastre. Orientare şi servicii sunt întotdeauna disponibile cu tehnicienii nostri profesionale.

Ca urmare a noastre de calitate superioara şi serviciu, noastre rotative de foraj, hidraulic pe senile Masini de gaurit, şi Jet chituire masini de foraj sunt tot mai populare în întreaga lume piaţă, inclusiv Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa, Europa, etc. bun venit tine la peste tot în lume să vină şi să viziteze fabrica noastra!


Hot Tags: CNC adinci de foraj și utilaje (xl-1200), foraj maşină de frezat

Produse conexe

Anchetă

Produse