Acasă > Compania

Bine ati venit la Rejee industrie, un profesionist de foraj foraj de furnizor în China, o filială of Rejee grup, în principal se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea şi vânzarea de produse chimice şi echipament, fiind responsabil pentru piata internationala de explorare geologice echipamente Co, Ltd. pentru mai mulţi ani.  Noi furnizam o gama larga de produse de industria de construcţii, foraj, malaxor, pompe etc. Unele dintre produsele noastre populare includ foraj foraj rotativ, hidraulic pe senile burghiu, Jet chituire masini de foraj, aceste produse sunt proiectate şi construite pentru tunel ţeavă vărsat suport, fundaţie adâncă groapă ancora, baraje de terasament, construcţii de fundaţie teancşi aplicaţii de construcţie tunel din întreaga lume.

Ca cererea de mare viteză de cai ferate, poduri şi clădiri înalte continuă să crească, nevoia de echipament de foraj este, de asemenea, în creştere. Ne străduim să îndeplinească nevoia prin dezvoltarea de tehnologie fiabilă şi eficientă şi echipamente. Prin ani de perseverent eforturile, acum produsele noastre sunt îndeplinite de vamale în întreaga lume.

Rejee industrie, ne-am dat, de asemenea, o atenţie mult la serviciul clienţi. Suntem dedicati pentru a ajuta clienţii munca în condiţii de siguranţă şi eficient folosind produsele noastre. Orientare şi servicii sunt întotdeauna disponibile cu tehnicienii nostri profesionale în site-ul.

Ca rezultat al nostru de calitate superioară şi service, noastre de foraj foraj rotativ, hidraulic pe senile burghiu, şi Jet chituire masini de foraj sunt tot mai populare în piaţă la nivel mondial, inclusiv Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa, Europa, etc. Bine ati venit la toată lumea să vină şi să viziteze fabrica noastra!Produse